10 kW napelem a számlák csökkentéséhez

10 kW napelem
10 kW napelem

Ez a kiváló berendezés körülbelül 33 ezer Ft havi villanyszámlához javasolt. A 10 kW napelem éves energiatermelése 10260 kW/h. Nem szabd elfelejteni, hogy ehhez a mennyiséghez szükséges az optimális elhelyezés. A rendszer tartalma magába foglal 36 darab 285 W modult. Ezekre 25 év teljesítmény-garancia jár. A csomag tartalmaz egy invertert, tartószerkezetet, vezetékeket, csatlakozókat, stb. A 10 kW napelem telepítését érdemes és ajánlott szakemberre bízni, a tökéletes eredmény elérésének érdekében.

Egy ilyen termékcsalád megvásárlása és telepítése körülbelül 3 millió Forintba kerül. Ez az összeg első hallásra soknak tűnhet, viszont a befektetés akár 8-10 éven belül már megtérülhet. A kiépítésével sokat tehet a környezetért is, hiszen klímabarát berendezésről van szó. A 10 kW napelem felhelyezése előtt egy helyszíni felmérést mindenképpen végeznek, ami ingyenes, szóval Önnek ez egy forintjába sem kerül.

A szakember ezt követően elmondja a véleményét arról, hogy hol és miként lenne a legoptimálisabb a termékcsoport elhelyezése. Ezután nincs más hátra, mint elkezdeni a munkálatokat. Abban az esetben, ha valamilyen nagyobb beruházásba szeretne belevágni a nyereség érdekében, de nincs meg a kellő tőke, akkor itt a remek lehetőség! A konzorciumi partnerünk hozzájárulásával könnyebben kivitelezhető a feladat. Nagyobb pénzügyek lebonyolítására gyakran veszik igénybe ezt az alkalmi szerződéses lehetőséget.

A szerződés minden tagjának aktívan hozzá kell járulnia az adott projekt megvalósításához. A konzorciumi partnerünk tehát szintén oroszlánrészt vállal a tevékenységekben. Minden félnek meg kell felelnie a megszabott követelményeknek. A felelősség is egyforma mértékben hárul rá minden tagra. Ez azt jelenti, hogy szankció esetén minden féltől korlátlanul követelhető a tartozás kifizetése. A konzorciumi partnerünk segítségével az álmok megvalósítása egyszerűbben és gyorsabban történhet meg. A több tagból álló konzorciumot a közösen megválasztott vezető képviseli minden tárgyaláson.

További bejegyzések