Tudást rejtő Kolbrin Biblia

Kolbrin Biblia

Az ember szereti azt hinni magáról, hogy most van tudásszintjének a csúcsán. Ez biztosan így lenne? Akkor miért nem lehetséges megmagyarázni és a mai technikával rekonstruálni többek között a piramisok építését? Számos olyan kérdés van, amire a választ csak azon iratok adhatják meg, amelyek a régmúltból származnak, akár a Kolbrin Biblia.

Ez a kézirat olyan bölcseleteket és történeteket tartalmaz, ami egy általunk szinte teljesen ismeretlen civilizációtól származik. Biztos, hogy mi vagyunk az első és egyetlen nemzedék ezen a bolygón? Nem lehetséges, hogy már régebben is élt itt fejlett civilizáció, aminek a nyomait eltüntették? A Kolbrin Biblia lapjain magyarázatra lelhetünk.

Nagyon kalandos út volt, amíg ez a dokumentum eljutott a jelen korba és lehetségessé vált a megismerése a magyar közönségnek is. Sajnos jelentős része megsemmisült az idők során, de még így is megannyi tudást rejt, amit érdemes aprólékosan feltárni és a magunkévá tenni. A Kolbrin Biblia megrendelhető online, az angyalimenedek.hu oldalon.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések