Mikor válasszunk trekking kerékpárt?

Több szempontot is figyelembe kell venni kerékpár vásárláskor

Biciklivásárláskor sokan inkább csak arra figyelnek az emberek, hogy mennyibe kerül és ez alapján döntik el, hogy milyet válasszanak. Ez azonban elég kevés információ, valójában sok mindent figyelembe kellene venni, például azt, hogy mekkora méretű kellene, milyen úton fognak tekerni vele, milyen gyakran használják majd.

A trekking kerékpár azoknak a legideálisabb választás, akik leggyakrabban aszfaltos úton bringáznak és csak ritkán akarják terepen használni. Nagyon strapabíróak ezek a biciklik, a terepbiciklikhez hasonlóan, viszont jóval kényelmesebbek, mivel nagyobb a kerekük és szinte egyenesen lehet ülni rajtuk. Aki hosszútávra akar indulni, viszonylag egyenes úton, jól jár, ha ezt a fajta biciklit választja, hiszen gyorsabban fog tudni haladni és nem fog annyira elfáradni, mint egy túrabiciklivel.

Ha Ön úgy gondolja, hogy az igényeinek is a trekking kerékpár felelne meg a legjobban, látogasson el a localbike.hu webáruházba és válassza ki a megfelelő modellt! A minőség és a kedvező ár minden esetben biztosított!

Print Friendly, PDF & Email