Méltán híres a Hauser bicikli

Hauser bicikli

A Hauser nagyon sokáig többféle gyümölcscentrifuga és néhány alap bringa gyártásával és forgalmazásával foglalkozott. Mivel a bicajokat tekintve a siker nem váratott magára, ezért a Hauser bicikli lett a cég egyik legfontosabb produktuma. 2000-es évek elejére már annyira elismert vállalkozás lett ezen a téren, hogy külön üzletággá nőtte ki magát, és önálló márkavonalként tevékenykedett tovább.

A Hauser nem csupán a felnőtt kétkerekűek gyártásában jár élen. A cég híressé vált a gyermek Hauser bicikli előállításában is. Miért éri meg egy Hauser bicikli modellt megvenni? Nos, ez egy magyar gyártású, kézzel szerelt jármű, amelyik Magyarország legnépszerűbb kerékpárjai közé tartozik, mára már leginkább a gyermek bicaj és családi bringa kategóriában.

Hazánkban a vállalkozás forgalmazója az Avex, amelyik napjainkra meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a bicikli nagykereskedői piacán. A Hauser bicikli mindegyik változatának az összeszerelése a százhalombattai telephelyen történik. A vállalatnak persze logisztikai központja is van. Fontos itt még megjegyezni, hogy az értékesítést a csepeli, a központi adminisztrációt pedig a Harbor parki telephelyen végzik a szakemberek.

A Hauser bicikli márka gyors és megállíthatatlannak tűnő sikere révén a cég több külföldi kerékpáros márka forgalmazója is lett. A Hauser bicikli igen híressé vált a gyermekek körében, leginkább könnyű kezelhetőségük, magas minőségük, páratlan megbízhatóságuk és változatos színeik miatt. A márka kínálta termékek között helyet kap a city, városi modell is. Az utóbbi kategória egyik profi darabja a Swan.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések