Megvásárolható öntözőrendszerek

Professzionális öntözőrendszerek
Professzionális öntözőrendszerek

Öntözőrendszer szaküzletünk palettáján megtalálhatók a professzionális öntözőrendszereket gyártó cégek hazánkban leginkább fogyó alkatrészei. A Toro, a Rain-Bird, a Hunter és az Irritrol öntözéstechnikai márkák minden olyan termékei, amik beszerelésével készültek az öntözőrendszerek nagytöbbsége. Vezérlők, szórófejek, szelepek, érzékelők, fúvókák minden márkából megvásárolhatók, és természetesen a hozzájuk tartozó kiegészítők, amik a csövek, kábelek, idomok, fittingek, szűrők, csapok, valamint a szivattyúsgépészetek kialakításához nélkülözhetetlen szivattyúk, nyomás- és átfolyás kapcsolók, lábszelep, puffer tartályok. Ha bárkinek öntözéstechnikai alkatrészre van szüksége, akkor öntözőrendszer üzletünket bátran ajánlom figyelmébe!

Azonban nem csak alkatrészek árusításával foglalkozunk kisker és nagyker szinten egyaránt. Szolgáltatásainkkal megcélozzuk azokat a leendő öntözőrendszer tulajdonosokat is, akiknek még nincs ilyen berendezés a kertjükbe, viszont szeretnének. Az ehhez szükséges alkatrészeket nem beszerezni kívánják, hanem olyan komplett szolgáltatást szeretnének, aminek végeredményeképpen összerakott, minőségi öntözőrendszer lesz a kertjükbe. Országos telepítői hálózatunk révén bárhova ki tudunk közvetíteni egy velünk kapcsolatba álló telepítőt, akivel a partnerségi viszonyunk hosszú évei alatt kialakult a megfelelő bizalom. Ennek alapfeltétele a magas szakmai tudás, a több éves gyakorlat, és öntözőrendszer telepítési referenciák sokasága. Ha bárkinek ilyen jellegű szolgáltatásra van szüksége, akkor is állunk rendelkezésére, természetesen garanciával!

Nem mindenki akarja másra bízni az öntözőrendszer telepítést, főleg akkor nem, ha a kertben és a házban a dolgok java részét saját magának csinálta. Az ilyen ügyes kezű, vállalkozó szellemű kerttulajdonosoknak ajánljuk a szereld magad szolgáltatásunkat, amiben egy olyan komplett szolgáltatással állunk a rendelkezésre, amely nagyban megkönnyíti az öntözőrendszer összeszerelését. A díjmentes tervezés mellett, a teljes anyagszükségletet összerakjuk és készítünk róla egy tételes árajánlatot. Az ajánlatunk elfogadása után a tervrajzzal együtt átadjuk az alkatrészeket, és egy korlátlan ideig tartó beszerelési útmutatót is tartunk az öntözőrendszer trükkjeiről és praktikáiról. Mindez mellé még egy képes öntözőrendszer összerakási segédletet is biztosítunk, ami végig segíteni fog, amíg a munka halad.

Természetesen bármilyen más öntözéstechnikához tartozó dologban szívesen segítünk, kérdéseire örömmel válaszolunk!

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések