Ismert termék a Rubik kocka

Rubik kocka
Rubik kocka

A logikai játék szerte a világon ismert, hiszen kiváló élményt nyújt a kocka kirakása. A játék megoldásához fejlett logikai képesség szükséges, azonban, ma már számos módszer található a világhálón, amelyekkel könnyedén kirakhatóvá válik a kocka. A Rubik kocka megnyerő árajánlatokban található meg.

A termék különböző méretekben fellelhető, így a kocka akár kulcstartóként is alkalmazható. A termék nemcsak az ismert háromszor-hármas méretben vásárolható meg, hiszen elérhető a négyszer-négyes, ötször-ötös, valamint kétszer kettes és kétszer-négyes változatban is. A Rubik kocka tehát széles választékban található meg az áruház felületén, ahol mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

A kockához kiegészítő matrica is rendelhető, szintén kedvező áron. A kockáról részletes leírás olvasható, amiben látható, hogy a játék mikor készült, illetve egy rövid videó is található, ami segít a kirakásban. A Rubik kocka bármikor megrendelhető az áruház felületéről, nagyobb és kisebb mennyiségben is.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések