A Fossil karóra jellegzetes tulajdonságai

Fossil karóra

A kellékeket forgalmazó gyár az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. A Fossil karóra termékcsaládja olyan mérsékelt árképzésű, modern, fiatalos külsejű, mégis időtálló darabokból áll, amelyek gond nélkül tudtak változni a megjelenésben úgy, ahogy azt a divat megkövetelte, miközben a márkát megkülönböztető jellegzetességüket megőrizték.

Ezeket a kellékeket a divatóráktól szokatlan módon, több szezonon át jelen vannak a piacon, bizonyos modellek már szinte klasszikussá váltak. A cég 1984 óta rendkívül nagy növekedésen ment át. Ma már az említett szerkezetek mellett, ruhákat, táskákat és más kiegészítőket is forgalmaz.

A Fossil karóra minden esetben minőségi nemesacél, bőr, kristályüveg felhasználásával készül. Ez a márka elismert és tekintélyes, még a legnagyobb sztárok is viselik a modelljeiket. A tradicionális vonalakat kombinálta a mai modern kinézettel. Széles terméklista jellemzi. Megalkotója Tom Kartsotis. A márka már közel 35 éve gyártja ezeket a kiváló termékeket.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések