Eljött a squash ideje? Biztos hogy mindened megvan hozzá?

Squash felszerelés az interneten
Squash felszerelés 

Már nálunk is egyre népszerűbb játék a squash, vagy közismertebb nevén a fallabda. Ha Te is szeretnéd kipróbálni, akkor egyszerűen megteheted, hiszen egyre több pálya létesült az utóbbi években az ország egész területén. Azonban szükséged lesz néhány dologra, hogy sportolhass.

Ezek a squash cuccok viszont már az interneten is beszerezhetők. Amire mindenképpen szükséged lesz, az egy ütő és egy labda. A játék menete a teniszre emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy a gumilabdát (melynek mérete nagyjából megegyezik egy teniszlabda nagyságával) a falnak kell ütni, nem közvetlen az ellenfél felé.

A squash ütő is nagyon emlékeztet a teniszütőre, és a szabályok is hasonlóak. A squash története a tizenkilencedik században kezdődött, mikor is egy angol iskola diákjai arra vártak, hogy sorra kerüljenek a racket pályán (amit szintén ütővel és labdával játszanak), és addig a falnak ütögették a labdát.

Ha kedvet kaptál hozzá és szeretnéd kipróbálni ezt a kiváló játékot, akkor nem kell végigjárnod a sportüzleteket, hiszen ezek a squash cuccok a fashionsale.hu weboldalon található webáruházban is megvásárolhatóak.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések