Az OKJ színvonalas tanfolyamot biztosít

OKJ színvonalas tanfolyama

Abban az esetben, hogyha vonzza a Személy- és Vagyonőr szakma, akkor az OKJ Oktatóközpontnak remek ajánlattal áll a rendelkezésére.

Ezek után, ha arra gondol, hogy most jól teszem azt, ha megnézem a részleteket, akkor ne habozzon! A tanfolyam elvégzése után, az átlagnál kimagaslóbb képesítéssel fog rendelkezni. Az OKJ Oktatóközpont is fontosnak tartotta ezt a tényt, ezért állították össze ezt a kiváló képzési programot, amit több évnyi tapasztalattal rendelkező oktatók végeznek. A képzés után számtalan állás közül lesz lehetőség választani, hiszen egy ilyen tanfolyammal a hátunk mögött, alkalmasak leszünk parkoló őri állásra, vagyonőri munkára.

Lehet portás különböző intézményekben, de akár teremőr is. Ezen állást betöltő személyekre állandó jelleggel igény van és lesz is. A tanfolyam költségeit igyekezték úgy alakítani, hogy szinte mindenkinek elérhetővé váljon. Így, ha ezek után is úgy véli, hogy ez a megfelelő képzés, akkor kattintson a megnézem a részleteket linkre és vágjon bele bátran, hezitálás nélkül!

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések