A telefont védő üvegfólia

Üvegfólia telefonra
Üvegfólia telefonra

A karcolások, kisebb ütődések nyomai szinte minden telefonon megfigyelhetőek. Ha mégsem, akkor valószínűleg teljesen új készülékkel van dolgunk. Azonban, huzamosabb használat után biztosak lehetünk, hogy a strapabíróbb modellek sem ússzák meg egy-két karcolás nélkül. Ennek elkerülése végett lett kitalálva az üvegfólia telefonra. Bár csak a képernyőt védi meg, mégis hasznos szolgálatot végez, hiszen ez a készülék legérzékenyebb része. Sőt, ha a képernyő sérül, az akár a telefon cseréjét is eredményezheti.

Egy drága márka esetében ez talán nagy szívfájdalmat eredményez, hiszen a készülék meg sem szolgálta az árát, így olyan érzésünk támad, mintha kiszórtuk volna a pénzt az ablakon. Nos, a telefoncsere helyett, inkább döntsünk okosan és kevés befektetéssel óvjuk meg, nemcsak a készüléket, hanem vele együtt a zsebünket is, a kellemetlen és felesleges pénzkidobástól. Ezt hívatott megelőzni az üvegfólia telefonra, amit akár mi magunk is könnyen felhelyezhetünk a képernyőre. Nem kell ezért szakemberhez fordulni, illetve további költségekre sem kell számítani.

Csupáncsak néhány fontos lépést kell betartani, amikor hozzáfogunk ehhez a művelethez. Talán az első és legfontosabb szabály az lenne, hogy a telefon üvegfólia felhelyezését olyan környezetben végezzük, ahol biztosan semmiféle szennyeződés nem kerül rá. Semmiképpen ne válasszunk olyan helyet, ahol huzat van vagy nemrég szellőztettünk, mert itt nagy valószínűséggel a por még mozgásban van, és könnyen rátelepszik.

Vigyázzunk arra, hogy a telefon üvegfólia felragasztása ne történjen szövet közelében sem, mint például abrosszal leterített asztal vagy ágy közelében, sőt, hosszú ujjú ruhát se viseljünk ilyenkor, mert ezekből is könnyen porszem kerülhet rá. Ez az elővigyázatosság és óvatosság azért annyira fontos, mert ha por kerül a telefon üvegfólia alá, akkor esztétikailag kevésbé nyújt kellemes látványt és később bármennyire is törekszünk, nem tudunk megszabadulni a kellemetlen szemcsétől. Az alapos odafigyelés meghozza a gyümölcsét és nemcsak megóvja a kijelzőt, hanem esztétikai szempontból sem okoz csalódást.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések