A jó minőségű munkahenger a folyamatos gyártás titka

Miért fontos a jó munkahenger?
Miért fontos a jó munkahenger?

Sokan tudják, hogy mi a kockázata a gyenge minőségű anyagoknak. Ezt főleg azokra kell érteni, akik nem otthoni, hanem gyártási célokra vásárolnak.

A gyenge minőségű munkahenger sok baj forrása lehet. Amennyiben pneumatikus vagy hidraulikus gépekkel dolgozunk, akkor ez a szerkezet fő alkatrésznek számít. A munkahenger prémiumminősége gyorsaságot, stabilitást és folytonos üzemeltetést, valamint kevés szervizidőt ad nekünk.

A Hafnernél jó minőségű alkatrészeket, fogyóanyagokat találhatunk, amelyek használatával nem kell aggódnunk a gyakori leállás miatt. Az alacsony minőségű alkatrészek sokszor leállást és hosszú szervizidőt okozhatnak, ami hatalmas kiesést eredményez a gyártásban.

Ezen kiesések miatt nem lehet teljesíteni a megrendelési időt, esetleg elveszíthetünk klienseket is. A jó minőségű munkahenger használatára ezért kell odafigyelni, hiszen így kevesebb szervizre számíthatunk. A folyamatos és stabil gyártás a lelke minden cégnek. Az alacsonyabb minőségű anyagoknál nem mindig spórolunk meg pénzt, sokszor még több a kiadás utána.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések